AcasăPoliticaPrimarul Capitalei, ultimatum pentru constructorul pasajului de la Sudului

Primarul Capitalei, ultimatum pentru constructorul pasajului de la Sudului

Nemultumita de cum stau lucrurile cu pasajul de la Piata Sudului, Gabriela Firea a decis ca e cazul sa dea un ultimatum constructorului.

Declarandu-se gata sa „dispuna masurile legale”, edilul sef al Capitalei ia astfel atitudine fata de ceea ce considera a fi „de neinteles de ce constructorii amana, a cata oara, un termen de finalizare asumat” .

Din directia Primariei Capitalei se anunta, vineri, ca Firea a trimis o scrisoare deschisa celor in masura sa faca respectiva lucrare, in speta „constructorului de la santierul Piata Sudului, Asocierea Astaldi SPA – Euroconstruct Trading 98 SRL – RCV Global Group SRL”, in care noteaza, printre altele, urmatoarele aspecte: „in calitate de reprezentant ales de catre cetatenii Municipiului Bucuresti imi exprim personal si ferm nemultumirea si va transmit ca lucrurile nu pot trena la nesfarsit cu aceasta investitie, care afecteaza viata economica si sociala a locuitorilor din sectorul 4 si nu numai. Avand in vedere data la care trebuia finalizat contractul de lucrari, 10.12.2015, si stadiul actual de realizare de numai 63% dupa aproape 15 luni, consideram ca trebuie sa actionati de urgenta in sensul maririi ritmului de executie”.

Totodata, Firea atrage atentia asupra faptului ca noul termen avansat finalizare a lucrarilor la pasaj, luna aprilie 2017. „Dorim sa va atragem atentia in modul cel mai serios cu putinta ca in cazul in care nu observam progresul pe care il asteptam, exista parghii contractuale prin care sa denuntam unilateral contractul din culpa exclusiva a executantului si ca suntem determinati sa apelam la acestea daca situatia nu se va imbunatati”, avertizeaza Primarul Capitalei.

foto: Facebook/Gabriela Firea

306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger