AcasăPoliticaUltimatum. Liberalii vor vot in 48 de ore pe cererile adresate de...

Ultimatum. Liberalii vor vot in 48 de ore pe cererile adresate de Parchet Legislativului

Liberalii se declara gata sa apeleze inclusiv la presiuni de ordin politic, astfel incat sa vada operate modificarile care sa duca spre varianta unui vot – neaparat la vedere si in maximum 48 de ore de ala formulare- in cazul cererilor Justitiei adresate Legislativului.

Cu referire la proiectul depus din directia PNL-ului inca de la finele lui 2014, cu scopul declarat de a fi simplificate procedurile prevazute de actualul Regulament in privinta chestiunilor ce tin de ridicarea imunitarilor in cazul alesilor neamului, Alina Gorghiu a facut, luni, o serie de precizari. Concret, liberalii ar vrea ca „de cand a venit cererea de la DNA, de la Parchet catre Parlament, ai 24 de ore pana la elaborarea raportului. A venit raportul in plen, mai ai 24 de ore pentru a da votul”, dupa cum a descris Gorghiu pasii pe care liberalii i-ar vedea urmati.

Cat despre motivele care ii fac pe parlamentarii liberali sa dea „un ultimatum colegilor de la PSD” si o data limita- 5 octomrbrie, ba chiar sa ia in calcul eventuale „mijloace de presiune politica”, Gorghiu spune ca, satui sa tot fie dusi „cu zaharelul” de doi ani de zile pe acest subiect, penelistii au luat deja in discutie eventuale „variante mai radicale pentru a forta PSD-ALDE sa revina la (…) o decenta parlamentara”, alegand, insa, sa nu faca si publice aceste sa le spunem „planuri B”.

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger