AcasăPoliticaUioreanu a demisionat din fruntea Consiliului Judetean Cluj

Uioreanu a demisionat din fruntea Consiliului Judetean Cluj

Dupa doi ani in care a ocupat functia de sef al Consiliului Judetean, Horea Uioreanu a anuntat, vineri, ca demisioneaza din fruntea CJ Cluj.

Uioreanu, presedintele suspendat al CJ Cluj, isi motiveaza hotararea de a renunta la conducerea Consiliului Judetean prin faptul ca se pune la dispozitia justitiei, pentru aflarea adevarului si a-si dovedi nevinovatia, in dosarul in care a fost trimis in judecata, de catre procurorii DNA, fiind acuzat de coruptie. „Prin aceasta demisie doresc sa arat tuturor ca inteleg sa ma pun al dispozitia justitiei si ca am ferma intentie de a colabora cu organele judiciar-penale pentru aflarea adevarului si a-mi putea dovedi nevinovatia si vreau sa ofer justitiei romane sansa de a judeca corect si impartial cauza in care sunt implicat.  In ce ma priveste nu vreau ca umbra functiei pe care am detinut-o, aceea de presedinte al Consiliului Judetean Cluj, sa planeze asupra unei juste decizii si nici ca actul de justitie sa fie supus unor potentiale presiuni politice sau de alta natura”, se mentioneaza in scrisoarea adresata de Uioreanu locuitorilor din judet, potrivit stiridecluj.ro.

Horea Uioreanu a fost trimis in judecata, alaturi de doi oameni de afaceri, intr-un dosar in care DNA il acuza de fapte de coruptie. La acest moment, fostul presedinte al CJ Cluj se afla in arest preventiv. Dosarul in cauza se afla pe rolul Tribunalului Cluj.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger