AcasăPoliticaUdrea: Zi neagra in istoria politica post-decembrista, PDL dispare

Udrea: Zi neagra in istoria politica post-decembrista, PDL dispare

Fostul ministru democrat-liberal nu vede deloc cu ochi buni fuziunea PNL-PDL si considera ca sambata, ziua in care are loc congresul comun in cadrul caruia va lua nastere noua formatiune de centru dreapta, inseamna, de fapt, disparitia Partidului Democrat Liberal.

Elena Udrea

Intr-un mesaj facut public prin intermediul Internetului, Elena Udrea isi exprima regretul fata de decizia luata de actuala conducerea a democrat-liberalilor, privind fuziunea cu liberalii.” Astazi este o zi neagra in istoria politica post-decembrista. Partidul celei mai mari sperante si celor mai mari victorii electorale, PDL, dispare! Dupa ce au prabusit partidul care a dat de trei ori primarul Capitalei si de doua ori Presedintele Romaniei, care a condus Romania si a scos-o din cea mai grea criza economica a ultimilor 80 de ani, ducandu-l la un jenant 12% la europarlamentare, cei care sunt in fruntea lui astazi au ales sa il topeasca in PNL. Ca sa nu se vada ca sunt neputinciosi in a-i oferi un viitor”, scrie liderul PMP pe contul sau de Facebook.

Udrea sustine ca noul proiect politic a luat nastere din „resentimente fata de presedinte intr-o masura cel putin egala cu USL” si ca „nimic nu garanteaza ca noul PNL nu se va duce iar in bratele lui Victor Ponta”.

Mai mult, presedintele Partidului Miscarea Populara il arata cu degetul pe Vasile Blaga, considerand ca actualul lider al democrat-liberalilor ar spune, prin validarea fuziunii cu liberalii, un „adio” PDL-ului. „Vasile Blaga spunea ca si de va fi sa ramana ultimul in PDL, el va stinge lumina, dar nu va pleca niciodata altundeva. Asa este! Din pacate, astazi se tine de cuvant, cel putin in parte: stinge lumina Partidului Democrat Liberal! Vasile Blaga spune: Adio PDL!”, concluzioneaza Elena Udrea mesajul transmis, sambata, pe reteaua de socializare, in ziua in care la Palatul Parlamentului are loc congresul comun al PNL-PDL privind fuziunea dintre cele doua formatiuni.

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger