AcasăPoliticaUdrea vrea sa-i cheme pe Boc, dar si pe Predoiu ca martori...

Udrea vrea sa-i cheme pe Boc, dar si pe Predoiu ca martori in procesul sau

Deputatul are de gand sa ii cheme in fata instantei, in calitate de martori, pe fostul premier Boc, dar si pe Catalin Predoiu, ex-ministru al Justititei, in perioada in care Udrea era ministru al Turismului si se organiza „Gala Bute”.

Deferita justitiei de catre procurorii anticoruptie, pentru mai multe acuzatii, printre care si abuz in serviciu, in dosarul cunoscut drept „Gala Bute”, privind organizarea evenimentului sportiv desfasurat in vara lui 2011, Elena Udrea a fost si miercuri la Inalta Curte. Odata ce a iesit de la audieri, fosta sefa a PMP si-a facut publica intentia, invocand faptul ca a existat o Hotarare de Guvern (HG) in privinta implicarii Ministerului Turismului in „Gala Bute”.

„In mod cert ii voi cere ca martori, pentru ca a existat (…) o HG cu privire la implicarea ministerului in promovarea Romaniei in cadrul Galei Bute. Ii voi invoca, solicita ca si martori, pentru ca descrierea acuzatiei (…) la adresa mea este aceea ca eu as fi determinat Guvernul sa accepte implicarea ministerului. Trebuie chemati ca martori si vazut cum a fost luata aceasta decizie, cum s-a dat aceasta HG si sa vedem daca era ceva ilegal„, a detaliat Udrea.

Va reamintim ca Predoiu a contrasemnat, in calitate de ministru al justitiei, Hotararea de Guvern in cauza.

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger