AcasăPoliticaUdrea: Un om a murit pentru ca nu a vrut sa minta...

Udrea: Un om a murit pentru ca nu a vrut sa minta si sa ma denunte

Desi nu a fost prima reprezentanta a clasei politice care a facut referire la decesul afaceristului Adamescu, despre care se stie ca a pierit intr-o unitate medicala, in care a fost dus ca urmare a inrautatirii starii sale de sanatate, dar si pe fondul faptului solicitarea sa in vederea eliberarii conditionate fusese respinsa, Elena Udrea a avut o reactie pe un ton cat se poate de categoric.

Fostul parlamentar sustine sus si tare, pe o retea de socializare, ca omului de afaceri care patrona o cunoscuta societate de asigurari i s-ar fi cerut sa o denunte. „Un om a murit pentru ca nu a vrut sa minta si sa ma denunte pe mine si pe Traian Basescu, asa cum i-au cerut procurorii DNA. Da, daca Dan Adamescu ar fi spus ceva despre mine, ar fi scapat de acuzatii si astazi ar fi fost in viata. Dar ar fi insemnat sa minta, pentru ca nici macar nu ma cunostea…”, scrie Udrea pe Facebook. Fosta sefa PMP lauda, insa, faptul ca afaceristul ar fi refuzat sa faca un astfel de pas: „si omul acesta a avut onoare si a preferat sa devina victima Sistemului, care isi alege tintele si face justitie in functie de cine ii este adversar”.

Udrea are si o convingere in aceasta privinta, in sensul in care va exista o zi Z. „Intr-o zi, si nu e departe ziua aceea, toti care sunt parte la abuzurile petrecute si care inca se mai intampla, vor raspunde”, e de parere fostul deputat.

Miliardarul Dan Adamescu a pierit in cursul zilei precedente, la varsta de 68 de ani, intr-un spital in care fusese dus direct din penitenciarul in care isi executa pedepasa la care fusese condamnat de instanta.

Cititi si: Puscaria in Romania = condamnare la moarte

269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger