AcasăPoliticaUdrea spune ca nu mai candideaza in toamna: Mi se pare ca...

Udrea spune ca nu mai candideaza in toamna: Mi se pare ca politica s-a degradat

Fosta sefa a PMP si ex-ministru in Guvernul Boc, actualmente deputat, pare sa nu mai vrea sa faca parte din randul alesilor neamului.

Spunem pare pentru ca hotararea pe care Elena Udrea a anuntat-o in cadrul unui interviu acordat Digi 24 ar putea fi doar una trecatoare, pe care sa o dea uitarii inaintea alegerilor legislative din toamna. Insa in momentul in care a fost intrebata , cu subiect si predicat, daca va candida pentru un nou mandat de parlamentar, raspunsul sau a fost „nu, nu (…) decizia mea acum este sa nu candidez”.

Cat priveste motivele care au facut-o sa ia in calcul varianta de a nu se mai numara printre reprezentantii Legislativului, Udrea a invocat starea actuala a scenei politice. „Mi se pare ca politica s-a degradat, chiar daca generatiile care au venit de-a lungul timpului au fost mai degraba educate in democratie (…) Ma refer la prestatia Parlamentului, spre exemplu, la modul de promovare a oamenilor in functii publice, care nu s-a schimbat deloc, s-au perpetuat fix aceleasi practici, indiferent ce generatii au venit”, a sustinut fostul ministru, in cadrul aceluiasi interviu.

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger