AcasăPoliticaUdrea spera sa scape de controlul judiciar: Efectiv ma simt vanata! As...

Udrea spera sa scape de controlul judiciar: Efectiv ma simt vanata! As vrea sa nu mai fiu fotografiata non-stop

Fosta sefa a PMP a ajuns, marti dimineata, la Inalta Curte, unde, prin intermediul avocatilor sai, a solicitat magistratilor revocarea masurii controlului judiciar, impusa in cazul sau in dosarul „Gala Bute”, in care procurorii anticoruptie o acuza de fapte de coruptie.

„Cred ca nu se impune deloc controlul judiciar impotriva mea, pentru ca este o masura preventiva”, a punctat fostul ministru al Turismului.

Elena Udrea a si explicat de ce anume spera sa scape de aceasta masura impusa de catre oamenii legii. Politiciana a sustinut ca nu a inaintat instantei aceasta solicitare pentru ca ar vrea sa plece din tara, cum s-ar fi putut crede, fiind plin sezon estival, al vacantelor, ci pentru ca si-ar dori sa nu mai reprezinte un subiect de interes atat de mare pentru media, de vreme ce a ajuns sa constate ca si oamenii simpli au ajuns sa o pozeze la fiecare pas. „Nu as vrea sa plec nicaieri. As vrea doar sa nu mai fiu fotografiata non-stop. Deci, cand nu sunt paparazzi, sunt cativa cetateni „de bine” care fac fotografii si apoi le trimit presei, astfel ca efectiv ma simt vanata„, s-a plans Udrea, adaugand ca e un om ca toti oamenii, drept urmare face lucruri ca oricare alta persoana.

„Nu fac nimic mai mult decat face orice om. Da, si eu mananc, si eu dorm, si eu ma duc la toaleta, dar nu cred ca astea trebuie sa fie momente pe care sa le surprindem cu telefonul mobil si sa le dam spre publicare„, a adaugat fostul membru al Executivului, concluzionand ca a constatat faptul ca „fiecare cetatean care are un telefon mobil devine un paparazzo in Romania”.

author avatar
Cristina Stefan
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger