AcasăPoliticaUdrea si Macovei, paruiala in direct

Udrea si Macovei, paruiala in direct

Candidatele Elena Udrea si Monica Macovei sunt asteptate pe 30 octombrie la TVR, pentru o confruntere electorala face to face.

Elena Udrea si Monica Macovei sunt asteptate la TVR, pentru spectacolul electoral al anului

Combinatia a fost trasa la sorti, iar ca duelul sa aiba loc mai trebuie doar acceptul celor doua candidate. Cum amandoua au declarat in mod repetat ca vor confruntari televizate cu restul contracandidatilor, sunt sanse mari sa asistam la un meci intre cele doua doamne inscrise in cursa prezidentiala. Daca asa va fi, disputa va fi, fara nicio indoiala, una cu scantei.

Monica Macovei

Si asta nu doar din cauza ca Udrea si Macovei oricum nu se suporta reciproc, ci si pentru ca amandoua se lupta pentru locul trei, conform ultimelor sondaje. Un loc cu o miza imensa de aceasta data, din cauza problemelor pe care le are Klaus Iohannis. Concret, daca electoratul de dreapta ajunge la concluzia ca nu are sens sa voteze un candidat care risca un verdict de incompatibilitate, cresc spectaculor sansele ca una dintre cele doua candidate sa intre in finala. Iar la o asemenea miza, este clar ca o intilnire Udrea – Macovei va face toti banii si deliciul asistentei.

author avatar
Simona Badulescu
1.786 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger