AcasăPoliticaUdrea si Macovei, ironizate de Ponta

Udrea si Macovei, ironizate de Ponta

Elena Udrea si Monica Macovei sunt praf. Cel putin in opinia lui Victor Ponta care, desi nu o spune direct, a gasit modalitatea sa dea de inteles ca asta gandeste.

Victor Ponta promite ca va pleca din fruntea Guvernului, imediat ce va fi ales presedinte

Dupa ce Traian Basescu a dezvaluit ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE, Monica Macovei si Elena Udrea au cerut demisia premierului. „Prim-ministrul si candidatul la Presedintie cotat cu cele mai mari sanse se afla in situatia de a fi incalcat Constitutia, legea si de a-i fi mintit in ultimii ani pe romani. (…) Cer retragerea lui Victor Ponta din cursa prezidentiala si demisia din fruntea Guvernului”, declara Elena Udrea. „Ponta si cei din SIE, care l-au recrutat pe Ponta incalcand Constitutia, trebuie sa raspunda. (…)

Monica Macovei si Elena Udrea, cotate de premier cu sanse zero la alegeri

Ce incredere pot avea romanii si partenerii NATO ai Romaniei intr-un prim-ministru ofiter acoperit care, probabil, spiona aliatii occidentali ai Romaniei? (…) Dupa demisie si retragere, Ponta trebuie sa explice oamenilor de ce a incalcat Constitutia si a mintit atatia ani”, a completat si Monica Macovei. In principiu, Ponta le-ar face pe plac celor doua doamne dar, spune el, tot nu le-ar ajuta cu nimic. „Monica Macovei si Elena Udrea, si daca ne retragem toti, tot nu castiga, nici una, nici cealalta. Nici daca ma retrag si eu, si domnul Klaus Iohannis, si toata lumea. Si daca vor candida singure pierd. Deci, imi pare rau, nu le pot ajuta”, a explicat Ponta. Ca sa nu le dezamageasca definitiv pe contestatarele sale, candidatul PSD le-a asigurat ca ia in calcul demisia, dupa 16 noiembrie, daca va castiga alegerile.

 

author avatar
Adelina Ionicel
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger