AcasăPoliticaUdrea si Blaga ingroapa, pentru moment, securea congresului

Udrea si Blaga ingroapa, pentru moment, securea congresului

Elena Udrea renunta sa mai conteste realegerea lui Vasile Blaga in fruntea PDL

Elena Udrea a decis sa inchida subiectul alegerii lui Vasile Blaga si sa ramana un simplu membru de partid de opozitie, preocupat de monitorizarea si contracararea actualei puteri useliste.

Elena Udrea renunta sa mai conteste realegerea lui Vasile Blaga in fruntea PDL

Hotararea a fost luata in urma unei intilnirii Udrea – Blaga. ”Dincolo de toate neregulile care au fost, tergiversarea raspunsului si felul in care este perceputa aceasta actiune a noastra in exterior e de natura sa nu ne aduca niciun fel de avantaj”, si-a explicat Udrea decizia. Totodata, Elena Udrea a precizat si ca nu are de gand sa faca opozitie in interiorul PDL, ci sa se lupte ”cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu”. Chiar daca ea nu vrea nicio functie in conducerea PDL, sustinatorii sai negociaza cu adversarii functii de top. Cu doua exceptii declarate: damboviteanul Florin Popescu (”Nu ma regasesc intr-un BPN cu oameni care au furat votul”) si Theodor Paleologu (”Tinand seama de dispretul lui Vasile Blaga la adresa intelectualilor, nu ma intereseaza vreo functie. Nu vad de ce as duce masochismul atat de departe”). Considerat a fi ”puntea de legatura ” dintre taberele Udrea si Blaga, Ioan Oltean se gandeste la un post de prim-vicepresedinte, pozitia de secretar general urmand sa ramana apanajul lui Gheorghe Flutur, adeptul lui Blaga. In rest, prin partid se stie ca George Scripcaru, Mircea Toader, Andreea Paul, Cezar Preda, Mircea Hava, Alin Popoviciu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu vaneaza cate un post de vicepresedinte. De asemenea, se vorbeste despre o revenire, la varful PDL, a lui Liviu Negoita, in calitate de prim-vicepresedinte responsabil cu comunicarea.

Atacat cu o noua suspendate, Traian Basescu trebuie sa se descurce fara PDL

Razbunarea lui Blaga: Basescu sa se descurce singur daca va fi suspendat

Vasile Blaga afirma ca respecta ”intru totul” decizia lui Traian Basescu de a spune adio PDL-ului. ”Dragostea cu forta se cheama viol”, precizeaza liderul reconfirmat al PDL, lasand sa se inteleaga ca nu va da buzna cu afectiunea peste Basescu, in speranta unei impacari. Despartirea de PDL inseamna insa si ca PDL il va lasa balta pe Basescu, in cazul unei noi suspendari. ”Presedintele sa se descurce singur, a zis ca se descurca singur”, a decretat Blaga.

author avatar
Simona Badulescu
71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger