AcasăPoliticaUdrea, satula de ”incompetenta” Mariei Grapini

Udrea, satula de ”incompetenta” Mariei Grapini

Elena Udrea cere remanierea ministrului IMM-urilor si Turismului, Maria Grapini, pe care o acuza de incompetenta si iresponsabilitate.

Elena Udrea cere indepartarea Mariei Grapini de la sefia Turismului, pe motiv de incompetenta
Maria Grapini da mereu vina pe greaua mostenire a inaintasei Udrea

Solicitarea vine dupa ce Grapini a sustinut ca Elena Udrea, responsabila cu Turismul in guvernul Boc, este de vina pentru proasta si costisitoarea promovare a Romaniei in timpul concertului sustinut de Tom Jones la Sala Palatului. Mai exact, criticata pentru irosirea a 140.000 de euro pentru promovarea tarii noastre la un concert desfasurat in inima Bucurestiului, Grapini a sustinut ca Udrea este de vina, pentru ca ea a ales si angajat compania de consultanta care verifica toate contractele de promovare.

”Le reamintesc tuturor ca nu mai sunt ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului de la inceputul lui februarie 2012 – se fac in curand doi ani. Oare cat timp vor continua sa dea vina pe mine pentru incompetenta lor maladiva, care a dus deja la scaderea turismului romanesc cu 0,1% in 2013? Oare cat timp ii mai trebuie lui Ponta ca sa remanieze un ministru care si-a dovedit din plin limitarile?”, a venit imediat riposta Elenei Udrea.

author avatar
Simona Badulescu
336 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger