AcasăPoliticaUdrea s-a decis: candideaza, dar independent de PMP-ul condus de Basescu

Udrea s-a decis: candideaza, dar independent de PMP-ul condus de Basescu

Cauza este in faza de apel, la completul de 5 magistrati de la Inalta Curte de Casatie.

Desi intr-o prima faza a spus ca nu va mai intra in cursa pentru o functie in viitorul Parlament, iar ulterior a anuntat ca s-a razgandit, in aceasta dupa-amiaza, Elena Udrea si-a facut publica hotararea definitiva de a candida la scrutinul din decembrie.

Ar vrea sa mai vina in Parlament, dar nu din partea partidului "cu mar"

Si, semn ca e mai decisa ca oricand, fostul ministru democrat-liberal a anuntat ca deja zilele urmatoare va fi in masura sa prezinte propunerile legislative pe care le va sustine in cazul in care va fi aleasa. „Avand in vedere aceasta miza extrem de importanta a alegerilor din aceasta toamna (sic!), faptul ca nimeni nu are curaj sa vorbeasca in aceasta tara (…) cred ca, în logica a tot ce am facut – nu numai in ultimii doi ani, ci a tot ceea ce am facut eu ca om politic, cu bune și cu rele – am obligația sa candidez la aceste alegeri”, si-a motivat Udrea decizia de a intra in cursa electorala de peste aproape trei luni.

„Nu vreau sa fac rau PMP”

Desi are planuri de a se numara printre alesii neamului si din viitoarea legislatira, fosta sefa a PMP a lamurit ca nu are de gand sa candideze din partea partidului pe care l-a condus pana la un moment dat si in fruntea caruia se afla fostul sef al statului. Cu care, spune Udrea, nici macar nu a discutat inainte de a lua o astfel de hotarare. „Voi candida ca independent la alegerile din decembrie. (…) Nu vreau sa fac rau PMP (…) Aceasta este decizia pe care am luat-o, ca sa previn orice întrebare pe aceasta tema, nu m-am consultat cu Traian Basescu si dîn acest moment drumurile noastre se despart

Intentia sa de a face parte din viitorul Legislativ ar fi motivata de scopuri cat se poate de nobile, din cate lasa sa se inteleaga fostul ministru Turismului. „Nu doresc niciun beneficiu personal, nu doresc nicio functie”, a lamurit Udrea.

author avatar
Cristina Stefan
218 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca mai apare parasuta asta in spatiul public o sa iesim in strada si o sa cerem interzicerea unor astfel de jigodii in spatiul public!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger