AcasăPoliticaUdrea propune ca toti candidatii la presedintie sa dea o declaratie ca...

Udrea propune ca toti candidatii la presedintie sa dea o declaratie ca nu au fost ofiteri acoperiti

Declarand cat se poate de clar ca nu a fost si nu este ofiter acoperit, prezidentiabilul Partidului Miscarii Populare le propune contracandidatilor sai din cursa pentru Cotroceni, 13 la numar, sa declare pe propria raspundere ca nu au fost, pentru ca e important ca un viitor presedinte sa nu aiba nimic de ascuns.

Vorbind, intr-un interviu acordat Adevarul Live, despre arhidiscutatul subiect al presupusului ofiter acoperit din randul candidatilor la alegerile prezidentiale din aceasta toamna, Elena Udrea a spus, raspicat, ca nu e cazul sau, dar ca pentru votanti ar fi important sa afle, de la fiecare candidat, clarificari in acest sens. „Daca ma intrebati pe mine, nu, nu am fost ofiter acoperit al vreunui serviciu de informatii si nici nu sunt. (…) Nu exista nici macar o discutie despre faptul ca as putea sa fiu eu. Pentru electorat e relevant daca toti candidatii ar putea sa isi asume, sa spuna: ‘nu am fost'”, a precizat prezidentiabilul PMP.

Mai mult, Udrea a venit cu o propunere, pe care a adresat-o contracandidatilor sai in cursa pentru cea mai inalta functie in stat. „As face o propunere contracandidatilor, as face o propunere tuturor celor care se afla in competitie sa isi asume in declaratie pe proprie raspundere ca nu au fost. (…) Eu fac aceasta declaratie„, a conchis fostul ministru al Turismului, aflat printre cei 14 aspiranti la prima functie in stat care si-au depus candidaturile la Biroul Electoral Central.

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger