AcasăPoliticaUdrea: Pot sa il bat pe Ponta in orice alegeri. Si la...

Udrea: Pot sa il bat pe Ponta in orice alegeri. Si la prezidentiale

Elena Udrea pune sare pe rana lui Cezar Preda

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, se declara convinsa ca are mari sanse sa il invinga pe actualul premier in cursa pentru Cotroceni, in cazul in care Victor Ponta alege sa candideze. Cu toate acestea, deputatul spune ca partidul din care face parte, Miscarea Populara, inca nu a ales numele candidatului care va intra in cursa pentru prima functie in stat.

Elena Udrea

Prezenta, joi seara, studioul Romania TV, Udrea a fost intrebata cine crede ca ar fi candidatul care sa il poata invinge pe Ponta in turul doi al prezidentialelor, iar deputatul a raspuns: „Eu. Pot sa il bat pe domnul Ponta in orice alegeri si in alegerile prezidentiale”.

In ciuda sigurantei pe care a manifestat-o raspunzand acestei intrebari, Udrea a tinut sa sublinieze ca inca nu s-a stabilit, oficial, ca va fi candidatul PMP la scrutinul pentru cea mai inalta functie in stat si ca acest lucru se va intampla abia dupa alegerile pentru Parlamentul European, programate pe 25 mai. „Daca voi candida sau nu, nu e un moment la care sa raspund acum. Deocamdata nu s-a luat aceasta decizie. Decizia despre candidatul pe care Miscarea Populara il va sustine o vom lua dupa europarlamentare”, a precizat Udrea, la postul amintit.

223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger