AcasăPoliticaUdrea porneste spre Cotroceni de la zero

Udrea porneste spre Cotroceni de la zero

Elena Udrea s-a lansat in cursa prezidentiala identificandu-l pe ”agentul” acoperit care a bagat politica damboviteana in vrie: Victor Ponta, egal ”premierul 000”.

Elena Udrea s-a lansat in cursa electorala tragand cu foc automat in favoritul Victor Ponta

In locul unei lansari clasice organizate la Sala Palatului, Romexpo sau pe vreun stadion, Elena Udrea a preferat un mars de protest, plus mitingul de rigoare. Cum mitingul s-a desfasurat in fata Guvernului, numele premierului Victor Ponta (care este si candidatul PSD la Cotroceni) a fost ”cinstit” cum se cuvine de PMP-isti, in frunte cu prezidentiabilul lor, Elena Udrea. ”Victor Ponta e urmasul lui Adrian Nastase si Ion Iliescu. Romania trebuie sa aleaga in noiembrie drumul inainte pentru o democratie solida si reala, nu spre o democratie originala cum zicea Ion Iliescu. Dupa 25 de ani s-a implinit profetia lui Brucan: Gata, Romania trebuie sa mearga inainte. Sistemul securisto-comunst e ingenuncheat. Victor Ponta e premierul 0. Victor Ponta, il descopar eu acum, e  agentul 000”, si-a atacat Udrea contracandidatul.

Elena Udrea

Pregatiti din vreme pentru aceasta dezvaluire, sustinatorii ei au sustinut-o agitind pancarte inscriptionate cu imense zerouri rosii. Astfel incurajata, Udrea a continuat pe acelasi ton: ”Guvernarea PSD, guvernarea Ponta este guvernarea zero, cu zero realizari, dar cu 1000 de promisiuni nerealizate. Victor Ponta isi face petreceri de ziua lui de milioane de euro, iar copiii nu au abecedare in clasa I”. De la valoarea zero, Elena Udrea a trecut direct la sume cu multe zerouri in coada, amintind de ”petrecerea” (lansarea – n.r.) pe care Victor Ponta ”si-a comandat-o de ziua lui”, petrecere la care au participat zeci de mii de oameni ”platiti, adusi”.

 

author avatar
Simona Badulescu
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger