AcasăPoliticaUdrea: Ponta plateste scumpirile din zecile de mii de euro pe care...

Udrea: Ponta plateste scumpirile din zecile de mii de euro pe care le castiga sotia sa ca europarlamentar!

Elena Udrea a declarat, marti, ca cel mai probabil Victor Ponta nu este afectat de scumpirile cauzate de acciza la carburant, pentru ca acesta se poate baza pe zecile de mii de euro castigate de sotia sa, Daciana Sarbu, ca europarlamentar.

„Domnul premier cred ca nu-si face problemele sa plateasca aceste scumpiri, pentru ca probabil il ajuta sotia dansului din zecile de mii de Euro pe care le castiga ca europarlamentar. Presupun ca de aceea si-a pus sotia din nou pe lista, ca sa aiba bani sa acopere cresterile de preturi”, a spus Udrea, citata de b1.ro.

Deputatul a subliniat ca majorarile de preturi nu o afecteaza neaparat pe ea, ci pe toti romanii pe care Ponta ii guverneaza. „Nu se pune problema in cazul nostru, al parlamentarilor, sigur nu se pune problema in cazul primului-ministru, nu se pune problema in cazul Guvernului. Se pune problema in cazul economiei in general daca avea nevoie de aceasta taxa, se pune problema tuturor celor care vor plati mai scump, inclusiv transportatorii vor plati mai scump pretul la combustibil si vor creste ca urmare preturile tuturor produselor. Deci, este un efect grav asupra economiei, dar si asupra vietii de zi cu zi a romanilor”, a mai spus Udrea.

Ponta a declarat, luni, ca presedintele Traian Basescu „uita” sa ii scrie fostului premier Emil Boc pe tema pretului la carburanti, care a crescut in acea perioada cu 70%, dar se „deranjeaza” sa scrie acum scrisori pentru a o sprijini pe Udrea sa plateasca mai putin la limuzinele folosite de aceasta.

„Nu i-a scris, tocmai asta e marea stire. Pe vremea domnului Boc a crescut cu 70% pretul la carburanti si domnul Basescu nu-i scria. Pe vremea aia uita. Acum, ca e cu doamna Udrea, trebuie sa o sprijinim sa fie militanta si sa plateasca mai putin la limuzinele pe care le foloseste doamna Udrea. Uite, se deranjeaza presedintele”, a spus Ponta.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger