AcasăPoliticaUdrea: "Ponta a reusit sa-l prosteasca din nou pe Antonescu"

Udrea: „Ponta a reusit sa-l prosteasca din nou pe Antonescu”

Deputatul democrat-liberal e convins ca premierul l-a  pacalit pe liderul liberal, partenerul sau la conducerea Uniunii Social Liberale, determinandu-l sa renunte sa scoata la lumina problemele din interiorul aliantei, odata ce a fost confirmat drept candidat al USL-ului la prezidentiale.

Udrea considera ca Antonescu ar cam fi fost amagit o data in plus de actualul sef al Guvernului. „Ponta a reusit sa-l prosteasca din nou pe domnul Antonescu, care, vazandu-si iluzia ca va fi candidatul USL-ului satisfacuta, cu aceasta noua intelegere cu Ponta, a renuntat la tot discursul pe care il vedem la Antonescu de prin toamna, (…) cand se lupta pentru independenta justitiei, cand era impotriva amnistiei”, a precizat fostul ministru al Turismului, intr-o interventie la postul B1TV.

In acelasi timp, Elena Udrea considera ca, in fapt, s-ar incerca amanarea destramarii USL-ului, dar si, in acelasi timp, aruncarea responsabilitatii ruperii aliantei aflate la guvernare pe umerii liberalilor. „Este o noua pacaleala (…) Cu aceasta decizie incearca sa amane si ruperea USL si sa arunce vina destramarii USL-ului asupra PNL-ului”, a mai precizat Udrea in interventia sa.

Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la care a luat parte si liderul PNL, faptul ca Antonescu este candidatul aruncat de USL in lupta pentru fotoliul de la Cotroceni. La randul sau, presedintele Senatului a precizat ca scrutinul pentru alegerea presedintelui ar urma sa aiba loc in noiembrie, cu 45 de zile inainte de expirarea mandatului actualului sef al statului – pe 21 decembrie 2014.

225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger