AcasăPoliticaUdrea: O vrem pe Elena Basescu pe lista PMP pentru europarlamentare

Udrea: O vrem pe Elena Basescu pe lista PMP pentru europarlamentare

Partidul Miscarea Populara vrea ca europarlamentarul Elena Basescu, recent plecata din PDL, pe listele PMP la alegerile pentru Parlamentul European, din 25 mai.

Elena Udrea

In ziua in care s-a aflat despre decizia sa de a pleca din PDL, Elena Basescu, mezina presedintelui, trebuie sa se hotarasca ce pasi va urma inainte de europarlamentarele din 25 mai – daca va candida la alegeri ca independent sau se va alatura Miscarii Populare. Cu siguranta, Elena Udrea si colegii sai din Partidul Miscarea Populara (PMP) o vor alaturi de ei pe fiica cea mica a sefului statului.

Cea care decide ce anume vrea sa faca va fi insasi Elena Basescu, mai ales ca fata cea mica a presedintelui Basescu are deja un numar suficient de semnaturi pentru a sustine intrarea in cursa pentru un nou loc in PE, in cazul in care se decide sa candideze ca independent.

Elena Basescu

Elena Udrea spera, insa, ca tanara sa aleaga sa mearga pe listele PMP. Lucru pe care deputatul l-a marturisit luni intr-un interviu acordat RFI. „Noi stim ca Elena Basescu va lua daca va merge independent si din electoratul Miscarii Populare, ceea ce desigur noi nu ne dorim. Noi ne dorim ca ea sa candideze pe listele Miscarii, tocmai pentru ca impartim un electorat care este al presedintelui si noi nu ne permitem sa pierdem in acest moment, nu stiu, unul-doua procente, ceea ce pentru noi ar fi foarte important, ar face diferenta, poate, de la o cifra la doua cifre”.

265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger