AcasăPoliticaUdrea: Nu cunosteam afacerile sotului meu. Nu a cunoscut oameni politici odata...

Udrea: Nu cunosteam afacerile sotului meu. Nu a cunoscut oameni politici odata cu momentul in care s-a casatorit cu mine

Prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara a tinut sa sublinieze ca nu a avut cunostinta despre afacerile fostului sau sot, Dorin Cocos, dar si ca acesta din urma ar fi cunoscut oameni politici „dintotdeauna”, nu incepand cu momentul in care cei doi s-au casatorit.

Udrea a precizat, marti seara, intr-o emisiune la Digi 24, ca, fiind concentrata, in ultimii ani, pe cariera sa politica, nu prea a mai avut timp sa discute cu fostul sau partener de viata, aspect ce ar fi si dus la despartirea lor. „Nu cunosteam afacerile sotului meu. Nu pentru ca – nu pot sa spun ca nu m-ar fi interesant neaparat – dar am avut atat de multe lucruri de facut in ultimii zece ani in cariera mea, pentru (…) acest proiect personal pe care eu l-am avut, incat nici timpul necesar nu-l aveam pentru a sta de vorba”, a sustinut prezidentaibilul PMP.

Totodata, fostul ministru al Turismului a insistat ca afaceristul a cunoscut „dintotdeauna” oameni politici. Udrea a dat de inteles, in cadrul aceleiasi emisiuni, ca dosarul in care este cercetat Dorin Cocos, fostul ei  sot, ii dauneaza, la capitolul imagine, in calitatea sa de candidat la prezidentiale. „Fostul meu sot (…) a fost de la inceput om de afaceri, nu a devenit om de afaceri cand m-a cunoscut pe mine. Sotul meu a fost in relatie cu oamenii politici dintotdeauna, nu a cunoscut oameni politici (…) in momentul in care eu am intrat in politica sau odata cu momentul in care s-a casatorit cu mine. Asa a ramas si dupa ce am divortat. Ca acest dosar evident imi creeaza mie ca si candidat in primul rand o mare problema este o realitate”, a concluzionat Udrea.

Va reamintim ca Dorin Cocos a fost arestat preventiv, miercuri dimineata, in urma deciziei Inaltei Curti. DNA il acuza pe afacerist de fapte de coruptie, in Dosarul Microsoft.

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger