AcasăPoliticaUdrea "nu a plans, nu a implorat, nu a lesinat". Echipa sa...

Udrea „nu a plans, nu a implorat, nu a lesinat”. Echipa sa de comunicare demonteaza „barfele”

ULTIMA ORĂ: S-a aflat decizia instanței în cazul Elenei Udrea și a Ioanei Băsescu! (sursa foto: Facebook)

Elena Udrea are din nou ceva de transmis, prin intermediul echipei de comunicare. De aceasta data mesajul este menit sa demonteze o serie de barfe aparute la adresa ei si mai precis a felului in care s-a vehiculat ca ar suporta prezenta in arestul Politiei Capitalei.

Mai clar fie spus, in conditiile in care in presa au aparut, recent, speculatii in legatura cu o asa-zisa cadere la capitolul moral a fostei sefe a PMP, staff-ul de comunicare, responsabil cu transmiterea mesajelor Elenei Udrea, de cand aceasta se afla in arest preventiv in dosarul „Gala Bute”, explica, luni, cum stau lucrurile de fapt.

Concret, prin intermediul celei mai recente postari de pe contul oficial de Facebook al fostului ministru al Dezvoltarii si Turismului se demonteaza rand pe rand toate aceste speculatii, in asa fel incat opinia publica sa fie lamurita asupra faptului ca, desi e lesne de inteles ca Udrea nu are cum sa se simta bine in arest, lucrurile nu sunt tata de negre pe cat le-au creionat gurile rele, respectiv semnatarii acestor barfe raspandite prin media.

„Toate articolele si barfele aparute in presa ca Elena Udrea ar fi cedat in arest si ca ar fi inceput sa planga sunt aberatii si minciuni”, se arata din capul locului in postarea de luni de la pranz.

(captura Facebook/Elena Udrea)

Asadar, echipa de comunicare neaga si faptul ca Udrea ar fi plans in arest, dar si ca ar fi lesinat in timp ce se afla in regim privativ de libertate. „Atitudinea sa publica dovedeste forta interioara pe care o are: nu a plans, nu a implorat, nu s-a dat cu mir, nu a citit acatiste, nu a lesinat si nici nu i s-au gasit, din senin, boli de care nu avea cunostinta inainte asa cum li s-a intamplat multor asa-zisi barbati. Conditiile din arest nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa „franga” un om ca Udrea”, mai noteaza membrii staff-ului responsabil cu tot ce inseamna comunicarea in numale fostei sefe a PMP.

Concluzia postarii suna astfel: „Prin faptele si actiunile sale de pana acum, Udrea a dovedit ca este un om foarte puternic si demn. Va lupta si va reusi sa-si dovedeasca nevinovatia in fata magistratilor”.

221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger