AcasăPoliticaUdrea, noua postare pe Facebook: Acuzatiile de luare de mita, doar „anexate”...

Udrea, noua postare pe Facebook: Acuzatiile de luare de mita, doar „anexate” la dosar

Aflata in arest preventiv, Udrea a transmis un nou mesaj, sambata in jurul prazului, prin intermediul echipei sale de comunicare.

Cel mai recent mesaj al fostului ministru al Dezvoltarii a fost postat pe contul de Facebook al fostei sefe a Partidului Miscarea Populara si are legatura cu acuzatiile care i se aduc Elenei Udrea, in legatura cu organizarea „Galei Bute”.

Mai exact, s-a dorit sa se faca anumite clarificari in legatura cu acest dosar, in care fostul ministru a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, dupa ce procurorii anticoruptie au acuzat-o, printre altele, de luare de mita. In acest sens, in mesajul respectiv, se mentioneaza ca acuzatiile de luare de mita sunt doar „anexate” la dosar, pe motiv ca nu ar avea nicio legatura cu organizarea evenimentului sportiv, care s-a desfasurat in Capitala, in vara anului 2011. Mai mult, s-au facut aprecieri si in legatura cu denunturile facute in acest caz, si care au vizat-o pe fosta sefa a PMP, vorbindu-se despre un anume „circuit al denunturilor”.

Va prezentam, in cele ce urmeaza, integral, postarea aparuta pe contul Elenei Udrea:

„Clarificari in ceea ce priveste dosarul „Gala Bute”

Se creeaza in mod fals ideea ca banii destinati cumpararii de publicitate de catre MDRT la „Gala Bute” ar fi fost deturnati catre Elena Udrea. Nimic mai neadevarat.

Acuzatiile de luare de mita la adresa fostului ministru nu au nicio legatura cu organizarea evenimentului sportiv, ele fiind doar „anexate” la dosar.

Circuitul denunturilor:

• Adrian Gardean depune denunt impotriva lui Stefan Lungu si a lui Gheorghe Nastasia.

• Dupa ce a fost acuzat, Lungu o denunta pe Ana Maria Topoliceanu si il pomeneste si pe Tudor Breazu.

• Acuzata de Lungu, Ana Maria Topoliceanu face denunt impotriva Elenei Udrea si il preseaza pe Tudor Breazu sa declare, la randul sau, impotriva lui Udrea.

• Breazu neaga afirmatiile lui Topoliceanu si demonstreaza cu probe presiunile la care a fost supus.

• Dupa denuntul lui Gardean, Nastasia neaga, initial, acuzatiile, pentru ca, apoi, sa depuna un denunt impotriva Elenei Udrea.

Concluzie: denunturile impotriva lui Udrea au venit abia dupa ce Topoliceanu si Nastasia au fost pusi sub acuzare. In realitate, odata prinsi, acestia au vrut, in mod fraudulos, sa plaseze vina mai departe.

‪#‎Kafka

Echipa de comunicare”

232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger