AcasăPoliticaUdrea, nou mesaj din arest: Sunt foarte mandra de ce am realizat...

Udrea, nou mesaj din arest: Sunt foarte mandra de ce am realizat ca ministru pentru romani

Fosta sefa a Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) revine cu un nou mesaj pe Facebook, al cincilea dupa ce magistratii Instantei Supreme au decis arestarea sa preventiva pentru 30 de zile. „Ca ministru, am facut tot posibilul pentru a limita coruptia”, sustine Udrea.

De aceasta data, prin intermediul persoanelor care posteaza in numele sau – fosta sefa a PMP tinand sa precizeze inca de zilele trecute ca in arestul Politiei Capitalei nu are acces la telefon si Internet, Elena Udrea vrea sa le raspunda celor care, da de inteles deputatul, nu au alta grija decat sa ii analizeze mandatul de sefa a MDRT, trimitandu-i sa analizeze si situatia altor ministere, in perioada in care premier era Emil Boc. „In goana nebuna de a ma discredita si a ma prezenta drept “mama coruptilor”, intreg mandatul meu de ministru al Dezvoltarii este tocat sistematic si nejustificat. Nu am auzit sa se vorbeasca despre situatia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari si atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finante)„, se arata in cel mai recent mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook a Elenei Udrea.

Fosta sefa a MDRT sustine ca e mandra de realizarile sale din perioada cat a detinut acest portofoliu ministerial, in contextul in care, in ultima perioada, in special de cand a ajuns in vizorul procurorilor DNA, mandatul sau in fruntea Ministerului Dezvoltarii a fost intors pe toate partile. „Sunt foarte mandra de ce am realizat ca ministru pentru romani si cred ca, daca oamenii care ma critica astazi ar fi facut macar jumatate din cat am facut eu, Romania era acum intr-o situatie mult mai buna„, se continua mesajul cu pricina, oferindu-se drept exemplu programul „Schi in Romania”, care e catalogat drept „una dintre cele mai mari reusite in materie de infrastructura de dupa Revolutie”.

Nu in ultimul rand, in cea mai recenta postare aparuta  pe contul sau de pe reteaua de socializare amintita, dupa arestarea sa pentru 30 de zile – decizie luata miercuri de catre judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul Microsoft, fosta sefa a PMP si a MDRT tine sa sublinieze urmatorul aspect: „ca ministru, am facut tot posibilul pentru a limita coruptia„.

241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger