AcasăPoliticaUdrea: Nominalizarea lui Silaghi, o prostie colosala

Udrea: Nominalizarea lui Silaghi, o prostie colosala

Elena Udrea

Nici liberalii si nici premierul nu au invatat nimic din ”experienta” Relu Fenechiu. Cel putin asa crede Elena Udrea, care-i acuza pe uselisti de ”inconstienta politica”.

Elena Udrea sustine ca liberalii au facut o mare greseala nominalizandu-l pe Ovidiu Silaghi pentru portofoliul Transporturilor
Elena Udrea

Prostie colosala. Asa a caracterizat Elena Udrea decizia liberalilor de a-l nominaliza pe Ovidiu Silaghi pentru functia de ministru al Transporturilor. ”Sa vii cu propunerea domnului Silaghi la Ministerul Transporturilor, dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat cu condamnarea fostului ministru Fenechiu, sa vii cu un alt ministru cu probleme cu justitia, cu probleme mari de imagine, care la un moment dat in mandatul trecut a fost retras tocmai datorita acestor probleme mi se pare o dovada de inconstienta politica”, a afirmat democrat-liberala, exprimandu-si uimirea fata de atitudinea sefului Executivului.

”Ma mir de premier, pentru ca il cunoastem pe domnul Victor Ponta si stim ca este extrem-extrem de atent la propria imagine. Nu stiu cum a acceptat propunerea aceasta a liberalilor, de care inteleg, din ce a aparut in presa, ca nici Partidul National Liberal nu este multumit”, a conchis Elena Udrea.

author avatar
Adelina Ionicel
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger