AcasăPoliticaUdrea: "Nimeni din actuala conducere PDL nu si-a asumat vreodata vreo infrangere"

Udrea: „Nimeni din actuala conducere PDL nu si-a asumat vreodata vreo infrangere”

Vasile Blaga si ai sai vor sa inchida capitolul congres contra unor functii la varful PDL, cedate adversarilor. Elena Udrea refuza: ”Nu voi face parte din viitoarea conducere”.

Elena Udrea ii cere lui Vasile Blaga sa clarifice neregulile sesizate la votul prin care acesta a fost reales presedinte al PDL
Vasile Blaga vrea sa scape de contestari cu pretul unor functii in conducerea partidului

Elena Udrea afirma ca nu va pleca din PDL, dar contesta in continuare ”rezultatul viciat” al votului dat la congresul de sambata. ”Am solicitat sa ni se puna la dispozitie listele de delegati, de votanti, pentru a face confruntari in conditiile in care avem oameni care declara ca nu au fost prezenti la conventie si votul lor apare ca fiind exercitat”, explica Udrea, precizand si ca nu va face parte din viitoarea conducere a partidului, daca neregulile semnalate nu vor fi lamurite. ”Vom ramane o echipa in PDL care vom continua sa luptam cu USL, sa facem opozitie asa cum trebuie sa faca partidul”, precizeaza Elena Udrea.

Boc: PDL trebuie sa-l recastige pe Basescu!

Indemnata insistent de democrat-liberalii din tabara lui Vasile Blaga sa recunoasca victoria acestuia din urma, Elena Udrea contesta dreptul respectivilor de a-i solicita asa ceva: ”As spune ca niciunul dintre cei care sunt acum in conducerea partidului nu sunt in masura sa faca aceasta recomandare cata vreme eu sunt totusi singurul lider de organizatie care, in iunie 2012, mi-am asumat un scor slab la alegerile locale si mi-am prezentat demisia. Niciunul din actuala conducere nu si-a asumat vreodata vreo infrangere”. Ramas de partea Elenei Udrea, Emil Boc cere si el ”rezolvarea statutara” a contestatiilor depuse in urma votului de sambata, insistand ca aceasta este obligatorie pentru bunul mers al partidului de acum inainte. Tot Boc mai spune ca PDL mai are nevoie si de ”recastigarea” lui Traian Basescu, o ”misiune grea, dar nu imposibila”.

author avatar
Simona Badulescu
292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger