AcasăPoliticaUdrea: Monica Macovei este obsedata de mine

Udrea: Monica Macovei este obsedata de mine

Elena Udrea o acuza pe Monica Macovei ca-i copiaza ideile si actiunile

Disputa politica dintre Elena Udrea si Monica Macovei s-a mutat intr-o zona de vrajeala si vrajitorie, sefa PMP acuzand-o pe fosta sa colega de practici oculte.

Elena Udrea o acuza pe Monica Macovei ca-i copiaza ideile si actiunile

Lasand la o parte incrancenarea binecunoscuta a Monicai Macovei, ingrijoratoare a devenit atitudinea Elenei Udrea , care pare ca sufera de mania persecutiei. Dupa ce acum un an afirma ca Victor Ponta este obsedat de ea, Udrea se plange acum ca este hartuita si de Macovei.  „Doamna Monica Macovei are o obsesie pentru mine si lucrul acesta a fost extrem de evident, mai ales in campania de la prezidentiale unde, a intrat cu scopul de a lua din voturile care puteau veni la mine de la Traian Basescu, a avut o singura tinta in campanie – pe mine.

Elena Udrea o acuza pe Monica Macovei ca-i copiaza ideile si actiunile

Mi-a copiat actiunile, ideile si chiar si sloganul. Nu m-as mira sa aud ca are acasa o camera plina cu fotografii cu mine, ori ca practica voodoo intepand cu andreaua papusi blonde…Asa cum am spus mereu, eu sunt o persoana pozitiva, optimista, fara frustrari, fara invidii… deci, mi-este greu sa o inteleg pe Monica Macovei”, si-a sustinut Udrea cauza.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
493 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger