AcasăPoliticaUdrea: M-as alatura Miscarii Populare, daca s-ar transforma in partid

Udrea: M-as alatura Miscarii Populare, daca s-ar transforma in partid

Udrea nu exclude varianta de a se inscrie in Miscarea Poplara, in cazul in care fundatia s-ar transforma in partid politic. Pana una alta, fostul ministru al Turismului spune ca ramane in PDL.

Democrat-liberala afirma ca stie ca sunt mai multe voci din partidul condus de Blaga care iau in considerare varianta de a merge catre Miscarea Populara, in cazul in care fundatia s-ar transforma in partid politic. „Daca s-ar transforma in partid politic cred ca m-as alatura Miscarii Populare, dar nu stim daca se transforma si nici ce viziune au cei de acolo despre intrarea oamenilor politici in fundatie. Eu raman membru PDL deocamdata. Nu ma refer strict la mine, dar stiu ca sunt multi colegi din PDL care vor sa se alature Miscarii Populare mai ales in teritoriu, in conditiile in care ar incepe sa faca politica aceasta fundatie”, a declarat Udrea, marti, la Palatul Parlamentului.

Fundatia Miscarea Populara s-a lansat oficial saptamana trecuta. Liderul acesteia, Marian Preda, a precizat ca fundatia este un “instrument public”, nu un partid, si ca membrii sai isi doresc „o Romanie europeana de care sa fie mandri”.

Citeste si: Miscarea Populara si-a anuntat conducerea si obiectivele: “Vrem o Romanie cu fruntea sus, nu cu mana intinsa”

92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger