AcasăPoliticaUdrea, la Sibiu: Sa-i multumim lui Klaus Iohannis. Datorita orgoliului sau imens,...

Udrea, la Sibiu: Sa-i multumim lui Klaus Iohannis. Datorita orgoliului sau imens, USL s-a rupt

Aflata, sambata, la Sibiu, la lansarea candidatilor Miscarii Populare pentru Parlamentul European, Udrea a salutat ruperea USL-ului, „o alianta dezastruoasa pentru Romania”, si i-a multumit pentru acest deznodamant primarului local, Klaus Iohannis. Mai exact, orgoliului acestuia, care ar fi dus la destramarea aliantei aflate la guvernare.

Elena Udrea

Mai exact, fostul ministru sustine ca liberalul Iohannis l-ar depasi la acest capitol pe liderul social-democrat, Victor Ponta. Insa, de aceasta data, Udrea l-a laudat pe primarul sibian. Pentru ca, sustine, Udrea, faptul ca Iohannis ar fi tinut cu dintii sa fie numit si vicepremier si ministru de Interne ar fi dus la ruperea Uniunii Social Liberale, aflate la guvernare pana in urma cu aproximativ o luna si pe care deputatul a numit-o o alianta „dezastruoasa” pentru Romania.

„Ar trebui sa-i multumim domnului Klaus Iohannis pentru ca, datorita dansului si orgoliului imens pe care il are, USL s-a rupt. Daca domnul Iohannis nu era atat de orgolios si nu tinea mortis sa fie vicepremier si ministru de Interne, am fi avut aceasta constructie catastrofala pentru Romania si astazi, inca, la Palatul Victoria. (…) Asa ca domnul Iohannis, cu orgoliul pe care-l are, aproape mai mare decat al lui Victor Ponta – daca poate sa fie cineva mai orgolios decat Victor Ponta – a facut posibila ruperea acestei aliante dezastruoase pentru Romania”, a declarat Udrea, la Sibiu.

Ruperea USL-ului si iesirea liberalilor de la guvernare au fost decise odata ce partenerii de alianta, PSD-ul, au fost de acord cu numirea lui Iohannis la Interne, insa nu „la pachet” cu postul de vicepremier, asa cum ceruse PNL-ul.

239 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger