AcasăPoliticaUdrea, la plecarea de la Inalta Curte: Stiam ca Dorin Cocos finanta...

Udrea, la plecarea de la Inalta Curte: Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL-ului. Nu stiam in ce fel

ULTIMA ORĂ: S-a aflat decizia instanței în cazul Elenei Udrea și a Ioanei Băsescu! (sursa foto: Facebook)

Aflata, miercuri, dimineata, la Instanta Supremna, unde magistratii au judecat noua solicitare a  procurorilor anticorupti, care au cerut arestarea preventiva a Elenei Udrea, in dosarul „Gala Bute”, deputatul a facut o serie de afirmatii in legatura cu finantarea campaniilor electorale.

Fosta sefa a PMP a sustinut ca a avut cunostinta despre faptul ca fostul sau sot, afaceristul Dorin Cocos, a finantat campaniile Partidului Democrat Liberal, dar ca nu avea cunostinta si despre ce sume ar fi fost vorba. Mai mult, Udrea le-a sugerat jurnalistilor sa ii intrebe si pe actualul sef al statului, dar si pe premier (cara, in toamna trecuta, s-au luptat in cursa pentru Cotroceni-n.r) despre modul in care si-au finantat campaniile.

„Nu este un secret. Asa se finanteaza campaniile electorale. De ce va prefaceti toti ca nu stiti? Toata societatea, toata clasa politica, toata presa se preface ca nu stie. Asa se finanteaza campaniile electorale. Intrebati-i si pe domnul Iohannis si pe domnul Ponta ei cum si-au finantat campaniile. (…) Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL-ului. (…) Nu stiam exact ce si cu ce suma”, a declarat fostul ministru al Dezvoltarii, la iesirea de la Inalta Curte.

Dupa ce a plecat de la sedinta in care magistratii au luat in discutie cererea DNA, judecatorii ramanand in pronuntare in acest caz, Elena Udrea s-a indreptat catre locuinta sa, urmand sa astepte acolo decizia Instantei Supreme. Va amintim ca deputatul PMP se afla in arest la domiciliu, decizie dispusa in cazul sau de  catrejudecatorii Inaltei Curti, in dosarul „Microsoft”.

210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger