AcasăPoliticaUdrea, la iesirea de la DNA: Nu am niciun motiv sa fac...

Udrea, la iesirea de la DNA: Nu am niciun motiv sa fac denunt impotriva nimanui

Dupa mai bine de patru ore in care a fost in cladirea DNA, pentru a discuta cu procurorii anticoruptie, timp in care i s-au adus la cunostinta noile invinuiri formulate de catre reprezentantii institutiei, in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a parasit sediul Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 13.10.

Nu inainte, insa, de a anunta presa despre un anume aspect pe care l-a observat.  „Eu constat urmatorul lucru: toti cei care sunt prinsi ca au luat spaga sau ca au facut ceva ilegal este suficient sa declare ca au dat-o mai departe cuiva si sunt lasati liberi bine-mersi. (…) In dosarul „Gala Bute” singurul care a ramas in arest este Rudel Obreja, care nu a fost de acord sa declare ce i s-a cerut sa declare, in restul toata lumea este bine-mersi pentru ca au spus ca desi au luat au dat mai departe”, a sustinut fostul ministur al Dezvoltarii si Turismului.

In conditiile in care jurnalistii au vrut sa stie daca se gandeste sa faca un nou denunt la DNA, altul decat cel care il vizeaza pe actualul director interimar al SRI, Florian Coldea, Elena Udrea a raspuns doar atat: „Fata de dansul (Coldea -n.r) o sa fac la denunturi pana le ia cineva in serios”.

Intrebata, insa, daca va face denunturi impotriva fostului sot, Udrea a raspuns ca nu. „Nu am niciun motiv sa fac denunt impotriva nimanui, in afara de cel pe care l-am facut”, a concluzionat fostul ministru.

Va amintim ca, luni dupa-amiaza, plenul Camerei a incuviintat, cu 218 voturi “pentru” si 76 “impotriva”, urmarirea penala a Elenei Udrea, in dosarul “Gala Bute”, in timp ce solicitarea procurorilor DNA privind incuviintarea arestarii preventive in aceeasi cauza a fost aprobata cu 170 de voturi “pentru” si 118 “impotriva”.

author avatar
Cristina Stefan
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger