AcasăPoliticaUdrea, la DNA. Sedinta comisiei juridice din Camera, amanata

Udrea, la DNA. Sedinta comisiei juridice din Camera, amanata

Elena Udrea a venit, miercuri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Pentru ca discutiile sale cu procurorii s-au prelungit, deputatii juristi au luat decizia amanarii sedintei in care se vor discuta noile solicitari ale procurorilor in privinta fostului ministru al Dezvoltarii si Turismului, actualmente parlamentar PMP.

Prezenta fostei sefe a PMP la sediul procurorilor anticoruptie, la cateva ore dupa ce a fost eliberata, marti seara, din Arestul Politiei Capitalei -urmare a faptului ca magistratii Inaltei Curti au dispus schimbarea masurii arestului preventiv cu cel al arestului la domiciliu, in „dosarul Microsoft”- are legatura cu denuntul care il vizeaza pe actualul director interimar al Serviciului Roman de Informatii, generalul Florian Coldea.

Discutiile cu procurorii au inceput in jurul orei 9.30 si continua si la aceasta ora. Din acest motiv, sedinta Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, in care urma sa se analizeze solicitarile facute, recent, de DNA, privind incuviintarea urmaririi penale si a arestarii preventive a deputatului Udrea, in cazul careia procurorii anticoruptie au adus noi acuzatii de luare de mita, in „dosarul Gala Bute”, a fost amanata.

Sedinta la care Udrea doreste sa ajunga, pentru a-si prezenta punctul de vedere, ar fi trebuit sa inceapa la ora 11.30, insa a fost reprogramata pentru ora 13.30, la solicitarea avocatului deputatului.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger