AcasăPoliticaUdrea: Kovesi isi alege tintele

Udrea: Kovesi isi alege tintele

Clasarea acuzatiilor aduse lui Dinu Pescariu si Claudiu Florica a facut-o pe Elena Udrea sa ia foc. Pe Facebook, singura ”arena” pe care mai poate urca, in arest fiind.

Elena Udrea sustine ca este ”tinta” sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in dosarul Microsoft

In postarea intitulata ”Cand DNA-ul lui Kovesi lasa in libertate hotii”, Elena Udrea acuza DNA-ul ca isi alege ”victimele”: ”Cum disting oamenii lui Kovesi intre denuntatorii buni si cei rai? Raspuns: In functie de victima pe care si-au ales-o, de omul pe care vor sa-l vada dupa gratii. Exemplu: patru oameni fura si DNA are tinta doar pe unul dintre ei. Ce se intampla atunci? Ii cheama pe ceilalti trei sa declare impotriva celui pe care si l-au ales drept trofeu si-i fac scapati pe ceilalti. Chiar daca ei nu ar trebui sa beneficieze de rigorile pozitive ale legii. Florica si Pescariu au fost initiatorii unui grup infractional organizat. Dosarul Microsoft a aparut in iulie, iar Pescariu si Florica au facut declaratii in august. Nu trebuiau sa beneficieze de <<spalarea pacatelor>> – nu au facut denunturile inainte de pornirea actiunii penale Cine a fost tinta in dosarul Microsoft? Dorin Cocos!

Laura Codruta Kovesi

Si asta pentru ca era sotul Elenei Udrea si trebuia neaparat sa se ajunga la ea”. Udrea nu-l uita nici pe generalul SRI Florian Coldea, despre care spune ca ar fi implicat in scaparea ”denuntatorilor buni”: ”Ce este interesant este ca denuntatorii au un element comun in persoana avocatului. Vorbim de Rares Dan, fiul fostului general de securitate Gheorghe Dan, un fel de mentor al lui Florian Coldea. Cum preia Rares Dan un caz, cum DNA-ul ii face scapati clienti”.

author avatar
Simona Badulescu
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger