AcasăPoliticaUdrea: In calitate de presedinte voi dizolva actualul Parlament si voi propune...

Udrea: In calitate de presedinte voi dizolva actualul Parlament si voi propune un nou prim-ministru

Sustinand ca actualul Legislativ s-a facut „scut” in fara „hotilor” si a „coruptilor”, prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara a anuntat ca, in conditiile in care va castiga cursa pentru Cotroceni, e gata sa dizolve Parlamentul si sa numeasca un nou premier.

„Propun ca, odata cu noul presedinte, sa avem un nou Parlament si un nou Guvern. In calitate de presedinte al Romaniei voi dizolva actualul Parlament si voi propune un nou prim-ministru cu un nou Cabinet. Actualul Parlament acopera hotii, coruptii, se face scut in fata acestora si, in plus, este un Parlament care nu respecta, nesocoteste vointa poporului, asa cum a fost exprimata de doua ori, prin referendum, atunci cand a decis ca romanii vor 300 de parlamentari si Parlament unicameral”, a declarat Udrea.

Udrea a mai spus, totodata, ca asteapta sa vada, din partea premierului, a prezidentiabilului ACL, Klaus Iohannis, dar si a lui Vasile Blaga reactii cu privire la pozitia pe care o au fata de noul caz de coruptie semnalat de DNA, respectiv in legatura cu dosarul privind retrocedarile ilegale.

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger