AcasăPoliticaUdrea ii flutura lui Oprea dosarul pe sub nas

Udrea ii flutura lui Oprea dosarul pe sub nas

Revenita in  direct in peisajul mass-media, Elena Udrea sustine ca si ”sfantul” Gabriel Oprea are un frumos dosar penal.

Elena Udrea sustine ca starul politic al momentului, Gabriel Oprea, este si el posesorul unui dosar penal

Udrea a aruncat bomba duminica seara, in primul popas facut intr-un studio TV dupa eliberarea ei din ”custodia” DNA. Iar cum discutia a vizat si vulnerabilitatea politicienilor in fata Justitiei (” in proportie de 99%, lor li se poate face un dosar”), Elena Udrea a fost intrebata daca liderul UNPR, Gabriel Oprea, are si el dosar penal. ”Eu asa stiu. In campania electorala asta se stia, circula din surse foarte credibile”, a raspuns prompt Udrea, bagandu-l astfel la apa si pe cel mai infocat aparator al ”interesului national”. Inteleptita de experienta capatata in ”beciul domnesc” , Udrea a adaugat insa si ca ”sistemul” s-a obisnuit sa faca negru din alb atunci cand vrea sa scape de cineva.

Gabriel Oprea

”Eu am confundat unele actiuni cu statul de drept. M-am gandit ca scopul pe care il vedeam necesar – statul de drept puternic – scuza anumite mijloace, cum ar fi anumite abuzuri.  Acum nu mai gandesc asa. Pot sa accept si situatia in care sa fiu victima colaterala pentru ca Romania sa ajunga unde ar trebui, dar suntem pe un drum bun? Vor fi eliminati toti cei care sunt posibili lideri”, si-a pus Elena Udrea cenusa in cap. In context, ea a mai sustinut si ca masinatiile ”sistemului” tin din cauza vulnerabilitatii oamenilor politici romani. ”Politicienii sunt santajabili si actioneaza de frica. Unora le era teama sa si plece de teama ca nu cumva a doua zi sa se trezeasca cu vreun dosar penal. Asa functioneaza Romania acum si nu mai e niciun secret”, a conchis Elena Udrea.

author avatar
Simona Badulescu
720 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger