AcasăPoliticaUdrea: Ii facem plangere penala lui Victor Ponta

Udrea: Ii facem plangere penala lui Victor Ponta

Deputatul a anuntat, duminica, intentia Miscarii Populare de a initia o plangere penala la adresa sefului Executivului, pentru amenintare si santaj, in cazul semnaturilor de pe listele impotriva accizei la carburanti.

Udrea sustine ca demersul impotriva premierului s-ar justifica prin faptul ca acesta din urma ar fi „amenintat” si „santajat” semnatarii petitiei initiate de catre reprezentantii Miscarii Populare, impotriva introducerii accizei la combustibil. „Ii facem plangere domnului Victor Ponta pentru ca ameninta si santajeaza oamenii care au avut curaj sa semneze cu nume, prenume, cu adresa, cu numar de telefon pe aceste liste impotriva accizei. Nu 300.000 de romani, 23 de milioane de romani sunt impotriva scumpirii pretului la carburant, iar in timpul campaniei recunosc ca am avut foarte multi oameni care refuzau sa semneze, sa-si lase numele, de frica repercusiunilor. Le era frica de faptul ca Guvernul se va intoarce impotriva lor. Asta se intampla astazi”, a spus Elena Udrea.

Totodata, fostul ministru a subliniat faptul ca Partidul Miscarea Populara va continua sa lupte impotriva actualului sef al Guvernului: „Ii vom face plangere penala (…) si ca partid vom lupta in continuare impotriva domnului Ponta”.

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger