AcasăPoliticaUDREA ii da replica lui PONTA: "Sa ma pomenesti de 12 ori...

UDREA ii da replica lui PONTA: „Sa ma pomenesti de 12 ori in 20 de minute arata clar a obsesie!”

Democrat-liberala a ales sa-i raspunda premierului Ponta, dupa ce seful Executivului a facut o serie de declaratii in care a mentionat numele Elenei Udrea. Fostul ministru al Turismului a tras o concluzie transanta: „Sa ma pomenesti de 12 ori in 20 de minute arata clar a obsesie! O obsesie usor psihanalizabila…”.

La scurta vreme dupa ce Victor Ponta a acordat un interviu la Romania TV, Udrea a trecut pe contul sau de Facebook cateva remarci dupa ce a urmarit discursul primului-ministru. „Ponta s-a intors din Miami mai devreme cu o saptamana decat isi propusese, motiv pentru care a fost extrem de nervos la RTv. Dupa ce s-a readaptat la fusul orar, a dat fuga la televizor sa isi reverse supararea pe cei care au ramas in timpul acesta acasa. (….)Pai ce vina am eu ca Premierul in functie a ales sa se bronzeze la Miami? Eu l-am trimis acolo? Dimpotriva, eu i-am recomandat Navodari sau Delta Dunarii”, suna mesajul postat de Udrea pe contul ei de pe reteaua de socializare.

Democrat-liberala s-a oprit in mod special asupra unei situatii. „Atacurile repetate la adresa mea arata insa ca ceva l-a durut rau pe Victor Ponta. Probabil faptul ca am spus ca as fi un Presedinte mai bun decat el, cu argumentul realizarilor fiecaruia in mandatele pe care le-am avut in Guvern. Si el stie ca am dreptate. (…) Inteleg ca proiectul lui Ponta pentru USL este sa se lupte cu Traian Basescu si cu Elena Udrea… Alo, domnule Premier, da’ un proiect pentru Romania nu aveti?! Ca sunteti Prim-ministru si duceti tara de rapa! Sa ma pomenesti de 12 ori in 20 de minute arata clar a obsesie! O obsesie usor psihanalizabila…”, suna concluzia fostului ministru.

Recent intors din vacanta in Statele Unite si prezent in studioul televiziunii amintite, premierul Ponta a declarat, marti seara, ca principala prioritate a presedintelui Basescu, dar si a echipaei sale, ar fi propulsarea Elenei Udrea pentru prima functie in stat.

„Daca domnul Basescu vrea sa o faca pe doamna Udrea presedinte, treaba lui. (…) Disciplina de partid este importanta pentru ca nimic nu este mai periculos pentru noi decat sa ne dezbinam cand domnul Basescu, ca sa o faca pe Udrea presedinte, e in stare sa dea foc la tara. Se pare ca merge dupa principiul «dupa mine potopul»”, a declarat seful Guvernului.

241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger