AcasăPoliticaUdrea: Graba cu care Ponta acorda tot felul de avantaje unor categorii...

Udrea: Graba cu care Ponta acorda tot felul de avantaje unor categorii sociale arata disperarea de a castiga voturi

Prezidentiabilul PMP considera ca e nevoie ca aceia care au gresit, in cazul acordarii, in mod eronat, unor sume mai mari pensionarilor, profesorilor si mamelor care s-au aflat in ipostaza de a returna banii, inainte de a fi adoptat proiectul amnistiei fiscale, ar trebui sa plateasca.

Desi e de acord ca oamenii care au fost pusi in aceasta situatie nu au nicio vina si e normal sa nu aiba de suferit in acest caz, Udrea sustine ca nu e corect ca premierul sa foloseasca bugetul de stat pentru a repara aceste erori. „Graba cu care Ponta acorda tot felul de avantaje unor categorii sociale arata disperarea acestuia de a castiga voturile romanilor, inclusiv folosind bugetului statului pentru a rezolva probleme tot de el generate. (…). Nu este corect ca domnul Ponta sa creada ca are la dispozitie bugetul statului pentru a obtine bunavointa unor categorii sociale. (…) Cei care au gresit sa plateasca”, a punctat Udrea.

Mai mult, fostul ministru a atras atentia ca din categoria ceor care au scapat de plata sumelor incasate ca urmare a unor greseli ale angajatilor statului au fost exclusi medicii si ca ar trebui emis un act normativ caresa ii cuprinda si pe acestia.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger