AcasăPoliticaUdrea, generoasa cu rivalii din partid

Udrea, generoasa cu rivalii din partid

Elena Udrea nu mai vrea disidente in partid si de aceea propune ca reprezentantii tuturor celor trei motiuni prezentate la congres sa se regaseasca in viitoarea conducere a PDL.

Elena Udrea propune tuturor pedelistilor o colaborare post-congres, indiferent de rezultatul alegerilor de sambata, in vederea pastrarii unitatii partidului
Monica Macovei
Vasile Blaga

Elena Udrea anunta de pe acum ca ii vrea pe contracandidatii Vasile Blaga si Monica Macovei in conducerea partidului (alaturi de alte persoane din staff-urile celor doi), in cazul in care va castiga presedintia PDL. “In BPN trebuie sa se regaseasca reprezentantii tuturor motiunilor, pentru a evita episodul anterior, cand s-a format o disidenta in partid si au plecat sustinatori ai lui Vasile Blaga, pentru ca oamenii nu au mai avut incredere in PDL-ul ramas sub conducerea lui Emil Boc. Multi au plecat si au votat la motiunea impotriva guvernului Ungureanu, atunci s-a daramat un guvern la patru voturi. Aceia au fost toti oameni de la noi. Asta s-a intamplat pentru ca partidul nu a ramas unit in 2011, ceea ce vreau sa evitam in 2013″, explica Udrea.

Dincolo de scindarea care ameninta PDL-ul in functie de rezultatul de la congresul de sambata, ”cel mai rau lucru” care s-ar putea intampla partidului ar fi ca dupa aceste alegeri interne ”sa nu se schimbe nimic”, mai considera Udrea: ”Asteptarea care s-a generat fata de evolutia partidului este mare. Este o competitie, oamenii se uita, unii sunt pro, unii sunt contra. Daca aceasta asteptare va fi urmata de pastrarea liniilor partidului, va fi mai rau”. Iar competitia din interiorul PDL poate fi castigata de Elena Udrea, crede Emil Boc, care spune ca aceasta vine ca ”challenger” din urma si ”pare a avea sanse mai bune in ziua votului, fata de candidatul in exercitiu (Vasile Blaga – n.r.)”.

author avatar
Simona Badulescu
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger