AcasăPoliticaUdrea explica de ce nu crede ca partidele de centru dreapta se...

Udrea explica de ce nu crede ca partidele de centru dreapta se vor uni pana la alegerile din toamna

Deputatul PMP nu e optimista cand vine vorba despre o posibila coalitie a formatiunilor de dreapta, anterior alegerilor prezidentiale. Totul pentru ca, isi motiveaza Udrea crezul, „sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor”.

Fostul ministru a renuntat sa mai creada in varianta unui proiect comun al fortelor de dreapta, in vederea alegerilor din toamna, pentru sefia statului. Ca urmare, varianta ca formatiunile de dreapta sa intre in lupta pentru Cotroceni cu un singur candidat are tot mai mici sanse de a se concretiza, concluzioneaza deputatul PartiduluI Miscarii Populare. Cel putin asa reiese din mesajul postat, marti, de Udrea pe contul sau de Facebook. „Partidele de centru dreapta nu se vor uni. Nu pana la alegerile din toamna. Sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor si prea slabe caracterele pentru a le depasi, fie si in ideea mareata de a invinge PSD-ul la prezidentiale”, noteaza fosta sefa de la Turism.

Cu toate acestea, un dram de optimism in acest sens, cel putin cand vine vorba despre turul doi al alegerilor pentru cea mai inalta functie in stat. „Poate o intelegere punctuala pentru turul doi al prezidentialelor”, a concluzionat Elena Udrea.

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger