AcasăPoliticaUdrea: Este din politica lui Ponta sa-i facem dosare lui Basescu. O...

Udrea: Este din politica lui Ponta sa-i facem dosare lui Basescu. O politica, de altfel, falimentara

ULTIMA ORĂ: S-a aflat decizia instanței în cazul Elenei Udrea și a Ioanei Băsescu! (sursa foto: Facebook)

Respectand masurile impuse de controlul judiciar, dispus in cazul sau de catre oamenii legii, fosta sefa a PMP s-a prezentat si vineri la sectia 2 de politie, din Capitala.

Prilej cu care a facut o serie de declaratii, unele in legatura cu recenta prezenta a fostului lider de la Cotroceni la Curtea Suprema.

Astfel, dupa ce Traian Basescu, dar si fostul sef al PDL, Vasile Blaga, au fost, in cursul diminetii de joi, la instanta, pentru a discuta cu magistratii, pe marginea dosarului ziaristilor romani rapiti, in 2005, in Irak, in urma unei plangeri depuse de catre Corneliu Vadim Tudor, Udrea a facut o serie de comentarii, atat la adresa procurorului general, cat si a premierului in exercitiu.

„Mi se pare o tampenie faptul ca se discuta despre (…) rapirea jurnalistilor in aceasta cheie, ca cineva ar fi putut sa ia bani. (…) Solicitarea Parchetului General de redeschidere a dosarului imi pare din seria aceea de actiuni a domnului procuror general Nitu, impotriva fostului presedinte, cu care incearca sa il sicaneze si sa ii afecteze imaginea, fara succes, desigur”, considera fosta sefa a PMP.

Mai mult, nici Victor Ponta n-a scapat nementionat. „Este din politica lui Victor Ponta sa-i facem dosare lui Traian Basescu, o politica, de altfel, falimentara care l-a dus acolo unde este astazi. Sigur, nu in croaziera, am vrut sa spun acolo unde l-a dus politic”, a conchis fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului in Executivul Boc.

foto: facebook

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger