AcasăPoliticaUdrea, din nou la Instanta Suprema: cere sa fie lasata sa mearga...

Udrea, din nou la Instanta Suprema: cere sa fie lasata sa mearga in strainatate

Fosta sefa a PMP a venit si vineri dimineata la Inalta Curte, de aceasta data in speranta ca magistratii vor accepta sa ridice interdictia care o impiedica sa iasa din tara. Udrea ar vrea sa plece in strainatate, dar nu pentru vreun scop turistice, ci in chestiuni ce tin de calitatea sa de ales al neamului.

Aflata sub control judiciar, Elena Udrea are interdictie de a parasi teritoriul Romaniei. Doar ca deputatul invoca ridicarea restrictiei de miscare, pentru ca, aceasta calitate de deputat „presupune inclusiv o prezenta in afara tarii”. Mai precis, Udrea s-a referit indeosebi la dezbateri, intalniri, conferinte si comisii – toate pe tema  drepturilor omului. „Sunt foarte multe evenimente care se intampla”, a punctat fostul ministru al Turismului, in sustinerea cererii sale de ridicare a acestei obligatii impuse de controlul judiciar.

Cat priveste plangerea sa pe care spunea ca are in plan sa o adreseze CEDO, Elena Udrea a anuntat ca avocatul sau lucreaza la redactarea documentului si ca e foarte posibil ca demersul sa fie trimis saptamana viitoare. ” Am fost rezonabila fata de situatia in care m-am aflat. (…) Nu este prezumtie de nevinovatie in Romania”, considera Udrea, in chestiunea purtarii catuselor.

author avatar
Cristina Stefan
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger