AcasăPoliticaUdrea, despre varianta Ciolos premier: impaca si capra si varza. Adica si...

Udrea, despre varianta Ciolos premier: impaca si capra si varza. Adica si nevoia unei figuri mai putin cunoscute si conditia sa fie totusi pe placul clasei politice

Cum Ponta abia ce a anuntat ca demisioneaza, ca atare numele posibilului succesor al fostului lider PSD la sefia Guvenrului nu este cunoscut inca, si in conditiile in care partidele ar urma sa mearga la Cotroceni pentru a-i propune presedintelui nominalizari pentru functia de premier, Udrea a facut un comentariu in acest sens.

Asadar, cum in ultimele ore, odata cu anuntul privind depunerea, de catre premierul Ponta, a mandatului Guvernului, in spatiul public s-au vehiculat mai multe variante de premier, printre care numele lui George Maior -varianta pe care, insa, seful PSD a parut sa o excluda categoric, de vreme ce fostul sef al SRI abia ce a fost numit ambasador in SUA, dar si cele ale lui Valeriu Zgonea si Vasile Danciu, si nu in ultimul rand cel al lui Dacian Ciolos, fostul comisiar european pe Agricultura, Elena Udrea s-a oprit asupra acestei ultime ipoteze.

Intr-o postare pe Facebook, fosta sefa a PMP face o analiza, pornind de la titlul „Ciolos, cea mai buna varianta…” si de la faptul ca „se cauta Prim Ministru!”. Iar ca o concluzie a mesajului sau, fosta sefa a PMP considera ca fostul membru al Guvernului Tariceanu, pe vremea cand detinea portofoliul Agriculturii, ar constitui „o varianta potrivita: pentru simplul fapt ca impaca si capra si varza. Adica si nevoia unei figuri mai putin cunoscute si cu un aer de profesionist(ceea ce chiar este) si conditia sa fie totusi pe placul clasei politice, adica bine cu toata lumea”.

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger