AcasăPoliticaUdrea, despre prezidentiale: Sustinem orice candidat care este in stare sa-l bata...

Udrea, despre prezidentiale: Sustinem orice candidat care este in stare sa-l bata pe Ponta. Poate sa nu fie membru PMP

Cauza este in faza de apel, la completul de 5 magistrati de la Inalta Curte de Casatie.

Vorbind despre alegerile prezidentiale, Udrea a declarat ca Partidul Miscarea Populara nu tine neaparat sa sustina un membru al PMP, dar vrea ca acel candidat care intra in lupta pentru Cotroceni „sa aiba sanse” si sa il poata invinge pe Ponta, in cazul in care premierul va decide sa se inscrie in cursa pentru sefia statului.

Elena Udrea

Concret, fostul ministru al Turismului a explicat faptul ca preocuparea esentiala a partidului din care face parte este sa reuseasca sa convinga celelalte formatiuni de dreapta, gratie scorului bun pe care l-ar putea obtine pe 25 mai, la alegerile europarlamentare, ca ar trebui ca aceste partide de centru dreapta sa aiba un candidat comun la prezidentiale. Totul pentru ca „tara sa nu incapa pe mana PSD”, sustine deputatul.

Intrebata care ar fi acest candidat, Udrea a ales sa nu dea un nume, rezumandu-se sa spuna ca PMP nu tine sa fie vorba de un membru al Miscarii Populare, daca acesta reuseste sa bata candidatul intrat in lupta din tabara social-democratilor, respectiv pe premierul Ponta, daca acesta va fi candidatul PSD in lupta pentru Cotroceni. „Noi sustinem orice candidat care este in stare sa-l bata pe Victor Ponta. Nu tinem sa fie un candidat PMP, dar tinem sa fie un candidat cu sanse”, a punctat deputatul, potrivit voceatransilvaniei.ro.

92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger