AcasăPoliticaUdrea, despre prezidentiale: O unitate a dreptei inseamna sa sustinem in turul...

Udrea, despre prezidentiale: O unitate a dreptei inseamna sa sustinem in turul doi pe cel mai bun candidat

ULTIMA ORĂ: S-a aflat decizia instanței în cazul Elenei Udrea și a Ioanei Băsescu! (sursa foto: Facebook)

Liderul Partidului Miscarea Populara a precizat, duminica, in contextul organizarii marsului PMP pentru sustinerea statului de drept, in ziua in care s-au implinit doi ani de la suspendarea sefului statului, ca formatiunea pe care o conduce e gata sa sustina cel mai bun candidat al dreptei in turul doi al prezidentialelor din toamna.

In contextul mult-discutatei unitati a dreptei la alegerile pentru Cotroceni, din noiembrie, cursa in care ar urma sa intre din partea PMP Cristian Diaconescu, Udrea a facut o serie de precizari, nu inainte de a declara ca multi dintre politicienii care astazi se pretind a fi lideri ai dreptei au post partenerii actualului premier, cel putin pana la inceputul acestui an, inainte de destramarea USL-ului, alianta aflata la guvernare.

„O unitate a dreptei in perspectiva prezidentialelor inseamna sa sustinem in turul doi pe cel mai bun candidat. Evident, noi dorim sa fie candidatul PMP. Astazi, candidatul e deja anuntat, este Cristian Diaconescu (…) Unitatea dreptei inseamna sa sustinem, cu totii, in candidatul doi, cel mai bun candidat al dreptei. (…) Nu trebuie sa uitam ca cei care azi se pretind lideri ai dreptei si adversari ai PSD-ului (…) sunt cei care erau brat la brat cu Victor Ponta pana in ianuarie 2014”, a declarat Udrea.

Sursa foto: Facebook/Elena Udrea

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger