AcasăPoliticaUdrea, despre contrele dintre PSD si PNL: O tara intreaga sta paralizata...

Udrea, despre contrele dintre PSD si PNL: O tara intreaga sta paralizata si se uita la disputa sterila

Intreaga disputa dintre principalele partide din coalitia aflata la guvernare – PSD si PNL, duel ce tine „tara paralizata”, are, de fapt, ca miza, scrutinul pentru cea mai inalta functie in stat, programat anul viitor, considera  deputatul democrat-liberal.

Udrea e de parere ca astfel de intepaturi la nivel declarativ ar fi de asteptat intre partidele din opozitie si cele aflate la guvernare, nicidecum intre aliatii majoritari in Parlament. Si ca oamenii au ajuns sa se intrebe ce se va intampla in decursul anului urmator, cand vor avea loc alegerile prezidentiale. „Ma uitam la toata nebunia care a inceput ieri (luni-n.r) cu scandalul dintre PSD si PNL, batalia pe functii si santajul unii la adresa altora. Ma gandeam ca o tara intreaga sta paralizata si se uita la disputa sterila, din punct de vedere al cetatenilor, dintre partidele care guverneaza. (…) Cand se cearta in interiorul unei coalitii de 70% in Parlament, partidele care ar putea sa guverneze linistite, sa se ocupe de probleme oamenilor, ele se cearta si se bat pe putere, pe functii, dar stim cu totii ca de fapt miza este ce va fi in 2014. Toata tara are de suferit”, a precizat deputatul PDL.

Totodata, Udrea si-a exprimat, o data in plus, parerea ca USL-ul nu va iesi cu un candidat comun, la scrutinul pentru presedintie, cum s-a anuntat pana acum, in persoana liderului PNL, Crin Antonescu, ci ca PSD-ul il va impinge in lupta pe actualul premier, Victor Ponta.

327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger