AcasăPoliticaUdrea: Daca PSD nu obtine peste 40% la europarlamentare, Ponta nu va...

Udrea: Daca PSD nu obtine peste 40% la europarlamentare, Ponta nu va candida la prezidentiale

Elena Udrea sustine ca premierul foloseste Corpul de control ca instrument de santaj

Deputatul Elena Udrea este de parere ca premierul Victor Ponta incearca sa atraga nostalgicii USL pentru a obtine voturi pentru PSD, la europarlamentare.

Invitata in cadrul unei emisiuni de la B 1, Elena Udrea si-a exprimat convingerea ca daca Partidul Social Democrat nu reuseste sa obtina peste 40% din voturi la alegerile de duminica, Victor Ponta nu va avea curajul sa candideze la alegerile prezidentiale.

“Exista electorat care se lasa pacalit de sloganul “USL traieste” si se increde in ce zice Ponta si PSD. Asa se explica scorul in crestere pentru PSD. Au luat din electoratul liberal nostalgic dupa USL. Pentru Ponta e important sa treaca de 40%, altfel nu cred ca va avea curaj sa se aventureze in toamna la prezidentiale. Un esec la toamna ar fi finalul carierei sale politice. Asa ca el resusciteaza acest electorat de dreapta sustinator al USL”, a spus Elena Udrea.

In ceea ce priveste atacurile la persoana pe care i le adreseaza Victor Ponta, deputatul sustine ca au devenit deja o “obsesie”. “Neavand ce sa spuna despre guvernare, rezultate, Ponta apeleaza la atac la persoana. In campanie a spus mai des Elena decat Daciana. Cred ca s-a transformat intr-o obsesie deja. E bolnavicios ce se intampla”, a mai declarat Elena Udrea.

 

author avatar
Alina Costache
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger