AcasăPoliticaUdrea crede ca PSD este "in degringolada": M-as teme sa pun in...

Udrea crede ca PSD este „in degringolada”: M-as teme sa pun in fruntea partidului un om sustinut de Opozitie

Cum se afla sub control judiciar, iar marti dimineata a venit la sectia de politie, respectand programul de supraveghere, Elena Udrea a gasit timp sa stea de vorba si cu presa.

Si, printre subiecte precum cartea la care scrie, inspirata din perioada celor 72 de zile in care s-a aflat in arest preventiv, si despre care a marturisit ca spera sa fie gata candva in toamna, dar si aspecte privind modul in care isi mentine sanatatea si aspectul fizic placut, Udrea a raspuns si unor intrebari in legatura cu aspecte politice aflate in atentia opinitie publice.

Printre acestea, situatia din randul formatiunii social-democrate, dupa anuntul lui Ponta privind retragerea sa temporara de la sefia partidului si cursa interna pentru interimatul la conducerea PSD. „Imi pare rau, PSD este in degringolada in acest moment si este evident ca toti cei care incearca sa preia conducerea fac un joc de salvare personala”, considera fosta sefa a PMP.

Udrea a dus apoi in discutie numele fostului presedinte executiv al PSD. „Eu m-as teme sa pun in fruntea partidului un om care este sustinut de Opozitie”, facand referire la faptul ca Dragnea ar fi sustinut de copresedintii PNL- Gorghiu si Blaga. „Este periculos pentru partid sa incapa pe mana unora care dau usor interesul partidului pe interesul personal”, a conchis fosta sefa a Partidului Miscarea Populara.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger