AcasăPoliticaUdrea crede ca Antonescu ataca la televizor, dar in rest accepta masurile...

Udrea crede ca Antonescu ataca la televizor, dar in rest accepta masurile guvernului Ponta

Una spune la TV, alta face in realitate. Cam asa s-ar interpreta, in opinia deputatului democrat-liberal Elena Udrea, gesturile liderului liberal Crin Antonescu.

„PNL, care este la guvernare, accepta masurile acestea. Aceste atacuri date la televizor de domnul Crin Antonescu, care incearca sa se erijeze in liderul opozitiei de dreapta in momentul acesta la guvernarea din care face parte, in rest PNL accepta masurile pe care guvernul de stânga guvernul PSD cu Victor Ponta in frunte le ia”, a declarat Udrea, joi, in cadrul unei emisiuni difuzate de postul B1 TV.

Totodata, fostul ministru a explicat ca, de fapt, indexarea pensiilor, masura asumata de Guvernul USL, este una, in fapt, obligatorie, la inceput de an. „Si-au satisfacut, intr-un fel electoratul PSD-ului prin anuntul cresterii pensiilor, insa majorarea pensiilor cu inflatia nu este o masura impusa de PSD sau de Guvernul USL, ci o masura luata prin Legea pensiilor aprobata in timpul guvernarii Boc. Este obligatoriu ca la inceputul anului sa indexezi pensia cu inflatia. (…) Dar este vândut de domnul Ponta ca un succes al Guvernului sau si ca o masura pe care o ia pentru electoralul care le apartine – electoratul format din pensionari”, a concluzionat Udrea.

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger