AcasăPoliticaUdrea considera ca rezultatul obtinut la alegeri e "rezonabil": Categoric nu s-a...

Udrea considera ca rezultatul obtinut la alegeri e „rezonabil”: Categoric nu s-a vorbit despre demisii

ULTIMA ORĂ: S-a aflat decizia instanței în cazul Elenei Udrea și a Ioanei Băsescu! (sursa foto: Facebook)

Dupa rezultatul obtinut in primul tur al prezidentialelor, pe care il catalogheaza drept „rezonabil”, Elena Udrea a precizat ca pana la sfarsitul acestei saptamani PMP va anunta o pozitie in legatura cu cei doi candidati ramasi in cursa pentru Cotroceni.

„Am avut o analiza, impreuna cu colegii din CEN, asupra rezultatelor alegerilor la nivel national, am concluzionat ca (…) avand in vedere situatia (…) rezultatul este rezonabil, sigur ne-am fi dorit mai mult”, a declarat Udrea, amintind despre atacurile la care a fost supusa in campania electorala.

Partidul merge mai departe, a anuntat, luni seara, sefa PMP, dupa sedinta conducerii formatiunii. „Discutiile in legatura cu ce vom face le vom avea in zilele urmatoare”, a precizat Udrea, adaugand ca pana la sfarsitul acestei saptamani vor anunta ce decizie va avea PMP, in legatura cu sustinerea vreunuia dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru Cotroceni.

Intrebata in legatura cu solicitarea lui Cristian Preda, care a cerut, in ultimele ore, demisia Elenei Udrea din fruntea partidului din care face parte europarlamentarul, candidatul PMP la prezidentiale a raspuns scurt: „Categoric nu s-a vorbit despre demisii”.

Sursa foto: Facebook/ Elena Udrea

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger