AcasăPoliticaUdrea considera ca Ponta "a ajuns pe mana lui sa nu mai...

Udrea considera ca Ponta „a ajuns pe mana lui sa nu mai aiba nicio autoritate ca prim ministru”

Aducand in discutie doua situatii, in chip de „exercitiu de logica utilotara”, Elena Udrea sustine ca Victor Ponta „nu mai poate spera sa ramana in functie”, la Palatul Victoria, ca urmare ca ar fi ajuns sa nu mai aiba „nicio autoritate” ca sef al Guvernului.

Amintind intr-o prima faza despre faptul ca Romania a absorbit, pana la finele lunii iulie a acestui an, doar 10, 5 miliarde de euro din cele 19 miliarde de euro puse la dispozitie de Uniunea Europeana pentru exercitiul bugetar 2007-2013 al UE, iar ulterior despre prejudiciul pe care procurorii DNA sustin ca Ponta l-ar fi produs statului, in dosarul in care a fost trimis, joi, in judecata, Udrea lanseaza, intr-un mesaj postat vineri la pranz pe Facebook, doua intrebari in privinta motivelor pentru care PSD-istul ar trebui sa nu mai fie premier. „Deci, pierdem vreo 8,5 miliarde de euro, bani prin care puteam pune infrastructura la punct, de exemplu. (…) Victor Ponta este acuzat ca a prejudiciat statul in urma cu 8 ani cu suma de 12.000 de euro. Din ce motiv ar trebui sa plece Premierul in functie? Pentru evaziunea presupus a fi fost facuta sau pentru paguba de 708.000 de ori mai mare pe care a pastorit-o in toata aceasta perioada?”, suna postarea cu pricina.

In chip de concluzie a reactiei sale pe tema situatiei actualului prim-ministru, fosta sefa a PMP noteaza: „PS. Ponta a cedat tot, pas cu pas, a ajuns pe mana lui sa nu mai aiba nicio autoritate ca Prim Ministru. Deci, oricum nu poate spera sa ramana in functie”.

Mesajul Elenei Udrea vine la o zi dupa ce DNA-ul a anuntat trimiterea in judecata a lui Victor Ponta, pentru presupuse fapte de coruptie pe care l-ar fi savarsit in perioada in care actualul premier era avocat. De asemenea, DNA i-a deferit justitiei si pe fostul ministru Sova, si a altor trei persoane, in acelasi dosar „Turceni-Rovinari”.

464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger